Zijn Britse korthaar kalme katten?

De Britse korthaar is kalm en introvert, hij zal niet echt aandacht zoeken, maar zal het accepteren als je het hem geeft. De Britse korthaar staat niet bekend als geweldige sporters, maar eerder als kalme en evenwichtige katten. Deze zelfde kenmerken laten zien dat de BSH een perfecte interieurbegeleider is. Een Britse korthaar zal over het algemeen kalmeren op de leeftijd van één jaar, zolang het maar goed wordt gesocialiseerd en gespeeld tijdens zijn vormende kittenmaanden.

Het temperament van een Britse korthaar kan worden herleid tot zijn ontwikkelingsstadia als kitten. Kleur kan soms een rol spelen in de hyperactiviteit van de kat. Alles aan de Britse korthaar is groter dan het leven, van zijn sterke, dikke bouw en ronde, gelukkige gezicht tot zijn genereuze karakter. Ondanks dat het zeer intelligent is, is dit zachte ras zeer geschikt voor een rustig, rustig leven.

Een Britse korthaar is ook comfortabel met kinderen en andere huisdieren. Als u de eigenaar bent van een Britse korthaar kat of overweegt er een te kopen, kunt u onze kattenverzekeringspolissen bekijken om ervoor te zorgen dat uw huisdier de zorg krijgt die ze nodig hebben in het geval van een ziekte of ongeval. Britse kortharen zijn kalm en niet veeleisend. Mannetjes zijn grote, gemakkelijke nokken met een happy-go-lucky karakter maar een natuurlijke sfeer van commando.

Beiden willen alleen bij hun mensen zijn, niet per se op schoot of rondgedragen worden, maar naast hen of in dezelfde kamer met hen. Als je niet thuis bent, zijn ze tevreden om zichzelf te vermaken totdat je terugkeert. Jill Wheeler noemt ze „gemakkelijke, niet-destructieve en energiezuinige huisdieren. De Britse korthaar staat bekend om zijn kalme humeur en warme temperament.

Over het algemeen ontspannen, gemakkelijk in de omgang en kalm, kan deze kat af en toe gewoon een beetje lui zijn. De Britse korthaar is een zeer aangename kat om als metgezel te hebben. Ze is makkelijk in de omgang en kalm. De Britten zijn een zeer loyale, liefhebbende kat en zullen zich hechten aan al haar familieleden.

Andere rassen kunnen aanhankelijk zijn en angstig worden als ze de hele dag thuis zijn, terwijl de Britse korthaar een stevige kleine katachtige is die zichzelf zelfverzekerd zal vermaken tijdens je kantooruren zonder opgewonden of ongelukkig te worden. Het verhaal van de Britse korthaar begint tweeduizend jaar geleden, met de komst van de oude Romeinen in Groot-Brittannië. Wanneer je een Brits korthaar kitten mee naar huis neemt, zal de kleine waarschijnlijk veel dingen voelen. Het wrijven van de buik van een Britse korthaar is een unieke ervaring, hun vacht is daar bijzonder zacht en voelt heerlijk aan.

De bekende grijns van de kat is overdreven, maar de Britse korthaar draagt een duidelijke permanente glimlach. Het is heel gebruikelijk dat fokkers erop staan dat elke Britse korthaar die ze plaatsen een binnenkat zal zijn. Er zijn Britse korthaar callies en torties in alle tinten en kleuren, van de bekende zwart- en gembertinten tot meer subtiele en ongebruikelijke tinten. Hoewel het niet echt een rasspecifieke aandoening vormt, zorgt de laagactieve, energiezuinige aard van de Britse korthaar (in combinatie met een zeer stevige eetlust) ervoor dat BSH-katten vatbaar zijn voor obesitas en gezondheidsproblemen die verband houden met hun zittende levensstijl.

De Britse korthaar heeft een prachtige vacht die dik en dicht is, die tijdens de wintermaanden langer en dikker wordt. Daarom is het mogelijk dat uw Britse korthaar met het rode gen moeite heeft om te kalmeren omdat de genetische samenstelling hen het instinct geeft om buiten te verkennen. Als ze tandenpoetstijd komt associëren met iets dat ze leuk vindt, zal je Britse korthaar kat minder terughoudend zijn om het de volgende keer te verdragen. Een grijs-witte Britse korthaar genaamd Smokey vestigde ooit een wereldrecord voor's werelds luidste spinnen.

Dit zou niet zo erg zijn, behalve dat wanneer je Britse korthaar zichzelf schoonmaakt, ze uiteindelijk de schuurvacht opeet en de neiging heeft haarballen te ontwikkelen. Uw Britse korthaar zal miauwen, spinnen en andere geluiden maken om met u te communiceren en uw aandacht te trekken. Als je er klaar voor bent, kan een gezelschapskat van dezelfde leeftijd vaak een oplossing zijn voor een hyperactieve Britse korthaar. .

Leave a Comment

Required fields are marked *