Zijn Britse korthaar katten binnen gelukkig?

Typisch Britse Shorthairs zijn uitstekende kamerkatten, omdat ze behoorlijk relaxed zijn en graag hun tijd doorbrengen met gewoon op hun favoriete plekken liggen. Kunnen British Shorthairs naar buiten gaan? Hoewel er stappen zijn die u kunt nemen om het risico te minimaliseren, moet u uw Britse korthaar echt als binnenkat houden. Stel een „catio” -behuizing op of neem haar mee voor wandelingen in een harnas als je denkt dat ze tijd buiten nodig heeft. Kunnen British Shorthairs naar buiten gaan? De algemene consensus onder kattenexperts is tegenwoordig dat katten binnen moeten worden gehouden, maar er zijn andersdenkenden.

Het buitenkamp wijst op het feit dat katten in veel opzichten wilde wezens zijn met temperamenten die nogal in strijd zijn met binnen gehouden worden. Er wordt vaak op gewezen dat Britse Shorthairs een energiezuinige kat zijn die veel aandacht van hun mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Onthoud dat dit hetzelfde ras is dat kan profiteren van de extra lichaamsbeweging en stimulatie die door de buitenwereld wordt geboden. Dit kattenras is een van de leukste en gezelligste.

Inderdaad, als je een of meer kinderen hebt, zullen de Britten graag met ze spelen. Het is een niet-competitief, uitgebalanceerd en vriendelijk kattenras. De Britse korthaar is kalm en introvert, hij zal niet echt aandacht zoeken, maar zal het accepteren als je het hem geeft, De Britse korthaar staat niet bekend als geweldige sporters, maar eerder om rustige en evenwichtige katten te zijn, Deze dezelfde kenmerken laten zien dat de BSH een perfecte interieurmetgezel is, Bied hem aan geschikt kattenspeelgoed, zodat hij uren kan ventileren, omdat het een kat blijft, met zijn instincten geboren uit jager. De Britse korthaar is een rustige, gemakkelijke kat die graag binnen wordt gehouden.

Ze zijn niet bijzonder actief en zijn tevreden om met rust gelaten te worden. Ze zullen echter toegewijd zijn aan hun eigenaren. En hoewel ze het misschien niet leuk vinden om opgehaald te worden of op je schoot te zitten, komen ze voor een knuffel, en genieten ze van menselijk gezelschap wanneer het hen uitkomt. Alles aan de Britse korthaar is groter dan het leven, van zijn sterke, dikke bouw en ronde, gelukkige gezicht tot zijn genereuze karakter.

Ondanks dat het zeer intelligent is, is dit zachte ras zeer geschikt voor een rustig, rustig leven. Een Britse korthaar is ook comfortabel met kinderen en andere huisdieren. Als u de eigenaar bent van een Britse korthaar kat of overweegt er een te kopen, kunt u onze kattenverzekeringspolissen bekijken om ervoor te zorgen dat uw huisdier de zorg krijgt die ze nodig hebben in het geval van een ziekte of ongeval. Voedingsstoffen en vitamines, aangepast aan het gewicht en de leeftijd van de Britse korthaar, zijn nodig om een goede gezondheid te garanderen.

Regelmatige activiteiten zoals spelen met speelgoed of zelfs een oefenwiel voor katten helpen uw kat in vorm te houden. Zelfs als uw kat moeite heeft om de dieren waar ze achteraan gaat daadwerkelijk te vangen, kan ze het nestelen en fokken verstoren en op die manier invloed hebben op populaties. Wat de jacht betreft, ben ik er niet van overtuigd dat een halsband veel zal doen om te voorkomen dat een vastberaden kat ouder is dan kleine vogels en zoogdieren. Als uw kat ouder is, kunt u hem 2-3 dagen met rust laten, ervan uitgaande dat hij te allen tijde toegang heeft tot vers voedsel en water.

Hun relaxte houding, loyaliteit en zoete aard maken ze tot een geweldige eerste huisdierkat en een perfecte optie voor een gezin of omgeving met meerdere huisdieren. En als je eenmaal dekking hebt, verzekeren we je Britse korthaar voor hun hele leven - zolang je je polis jaar na jaar verlengt. De Britse korthaar heeft echter de neiging om te ruien tijdens de seizoenswisselingen, dus het is noodzakelijk om zijn haar te behouden tijdens deze ruiperiode. Over het algemeen zijn Britse Shorthairs sterke, gezonde katten die een lang leven leiden als ze goed worden verzorgd en een dieet van goede kwaliteit hebben.

Omdat ze bijzonder inactief kunnen zijn, is het belangrijk om het juiste voedsel voor uw Britse korthaar te kiezen om gewichtstoename te voorkomen. Bied hem geschikt kattenspeelgoed aan, zodat hij uren kan ventileren, omdat het een kat blijft, met zijn instincten geboren uit jager. Als je de neiging hebt om vrij veel buiten te zijn, kan het hebben van twee katten de stress verminderen dat je regelmatig alleen wordt gelaten voor langere tijd. Hij is een slimme kat en leert heel snel dat krabben alleen met de krabpalen en matten moet worden geoefend.

Aan de andere kant heb je mensen die het gevoel hebben dat het buitenleven veel te veel gevaren met zich meebrengt voor de gemiddelde huiskat om nog maar te zwijgen van de gevaren die uw kat kan opleveren voor de lokale dieren in het wild. .

Leave a Comment

Required fields are marked *