Zijn Britse steno stil?

Een intelligent en zachtaardig ras, geweldig voor gezinnen Ondanks dat het zeer intelligent is, is dit zachte ras zeer geschikt voor een rustig, rustig leven. Een Britse korthaar is ook comfortabel met kinderen en andere huisdieren. Ja, een meerderheid van de Britse steno is volgzaam en stil. Het zijn aanhankelijke, liefhebbende huisdieren die uitstekende metgezellen zijn.

Uw Britse korthaar zal miauwen, spinnen en andere geluiden maken om met u te communiceren en uw aandacht te trekken. Ze zijn echter meestal stiller dan andere rassen. De Britten tolereren alleen gelaten te worden. Ze is aanhankelijk maar brengt ook tijd door met slapen in de zon.

De Brit is een makkelijke kat om voor te zorgen en is een geweldige, rustige metgezel. De Cheshire Cat was ongetwijfeld een Britse korthaar. Deze lachende katten genieten van aandacht, zijn normaal gesproken stil, maar hebben af en toe uitbarstingen van gekke activiteit voordat ze weer veranderen in je aanhankelijke, waardige vriend. Ze kunnen goed overweg met kinderen en kattenvriendelijke honden.

Vol Britse reserve, de Britse korthaar kat heeft een stille stem en is een niet veeleisende metgezel. De Britse korthaar is een zeer intelligent, zachtaardig kattenras dat goed geschikt is voor een rustig en rustig leven. De liefdevolle en zachtaardige Britse korthaar kat is een van de meest gemakkelijke en relaxte kattenrassen die je zult vinden. Hoewel groot en stevig, brengen deze katten liever wat rustige tijd door in een kattenboom dan een ruckus te veroorzaken.

Jill Wheeler noemt ze „gemakkelijke, niet-destructieve en energiezuinige huisdieren. De Britse korthaar is het oudste geregistreerde ras in Engeland, vermoedelijk afstamt van huiskatten die de Romeinen uit Egypte vergezelden toen ze Groot-Brittannië binnenvielen in 43 na Christus. De Britse korthaar, hoewel oorspronkelijk afkomstig van de boerderijen en straten van Groot-Brittannië, wordt ook beschouwd als de eerste kat van de kattenfantasie. Net zoals je een kat wilt die je temperament aanvult, verwachten katten ook bepaald gedrag en behandeling van hun mensen, en de Britse korthaar is geen uitzondering.

Een reden waarom British Shorthairs miauwen om eruit te komen, is wanneer ze krols zijn of haar andere kat die dat wel is. Als je op zoek bent naar een kat die rustig en ontspannen is, die graag speelt maar geen amuck door het huis hoeft te rennen, dan is de Britse korthaar perfect voor jou. Lees meer over de prettige en gemakkelijke persoonlijkheid van de Britse korthaar met de volgende veelgestelde vragen. Hoewel ze vriendelijk en vriendelijk zijn, hebben Britse korthaar katten wat tijd nodig om zich op hun gemak te voelen bij hun mensen.

Je wilt dat je Britse korthaar gelukkig en gezond is, zodat je kunt genieten van je tijd met hem, dus doe je huiswerk voordat je hem naar huis brengt. Vanwege hun kalme karakter hebben Britse korthaar katten de neiging om achterover te leunen en mensen en andere dieren te observeren. Toen het fokken van stamboomkatten een rage werd in Victoriaans Engeland, was de Britse korthaar (simpelweg bekend als de korthaar in Groot-Brittannië) een van de eerste rassen die werd ontwikkeld. Een niet-gecastreerde mannelijke Britse korthaar zou luid kunnen miauwen om de aandacht te trekken van een naburige krolse poes.

Britten zouden hun achtereinde niet over hun buik moeten laten slepen, omdat dit hen ongemakkelijk en onzeker kan maken. Als je Britse korthaar miauwt voor extra voedsel, moet je eerst stoppen met het voeren van haar als ze het doet. Waar u ook uw Britse korthaar aanschaft, zorg ervoor dat u een goed contract hebt met de verkoper, het asiel of de reddingsgroep waarin verantwoordelijkheden aan beide kanten worden beschreven. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, net als in de Eerste Wereldoorlog, werd het Britse Korthaarras gedecimeerd, maar het kwam altijd weer op in de hoogste rangen van populariteit.

Liefhebben van een Britse korthaar vereist in eerste instantie geduld, wat zal leiden tot een ware vorm van gezelschap.

Leave a Comment

Required fields are marked *