Zijn Britse korthaar katten onvriendelijk?

Een speelse, aanhankelijke kat, de Britse korthaar is fel loyaal en een goede metgezel voor alleenstaanden. Ondanks hun minachting omdat ze zijn opgepikt, zijn Britse Shorthairs ongelooflijk liefdevol en aanhankelijk voor hun eigenaren of familie. Zijn Britse korthaar katten aanhankelijk? Ja, Britse Shorthairs zijn vriendelijke metgezellen, in plaats van katten die dol zijn op knuffels. Deze ontspannen en relaxte katten nestelen zich goed in het gezinsleven.

Het zijn relatief grote katten die liever naast hun mens zitten in plaats van op schoot te liggen. British Shorthairs zijn zeer aanhankelijke katten, en ze zullen je op hun eigen subtiele manier met liefde overladen. Door hen te dwingen dingen te doen die ze niet graag doen, ontstaat er alleen maar ruggen tussen jou en je geliefde huisdier. Als er iets is, kan de Britse korthaar buitengewoon vriendelijk en aanhankelijk zijn.

Zie deze kat als het soort vriend dat je echt leuk vindt maar hem liever niet laat zien. Alles aan de Britse korthaar is groter dan het leven, van zijn sterke, dikke bouw en ronde, gelukkige gezicht tot zijn genereuze karakter. Ondanks dat het zeer intelligent is, is dit zachte ras zeer geschikt voor een rustig, rustig leven. Een Britse korthaar is ook comfortabel met kinderen en andere huisdieren.

Als u de eigenaar bent van een Britse korthaar kat of overweegt er een te kopen, kunt u onze kattenverzekeringspolissen bekijken om ervoor te zorgen dat uw huisdier de zorg krijgt die hij nodig heeft in het geval van een ziekte of ongeval. De Britse korthaar is niet zo knuffelig of aanhankelijk als andere kattenrassen, maar ze zijn niet onvriendelijk. Velen zitten liever naast je en niet op je. Katten houden ervan dat de objecten (en de mensen) in hun omgeving naar hen ruiken, daarom zullen ze dit gedrag vaak versterken als je terugkomt van het doen van boodschappen of een lange dag op het werk.

De Britse korthaar is een relatief krachtig ogende grote kat, met een brede borst, sterke dikke poten met afgeronde poten en een halflange staart met stompe punt. Elke geheel onbedoelde of opzettelijke provocatie kan ertoe leiden dat een Britse korthaar agressief wordt. Ook zijn Britse Shorthairs bijna altijd verlegen voor vreemden, maar ze kunnen ook snel opwarmen en zich diep wijden aan hun mensen. Eenmaal in Groot-Brittannië hebben ze mogelijk gefokt met de inheemse wilde katten van het eiland, om meer unieke kenmerken aan de mix toe te voegen.

Studies uitgevoerd door de Britse rascommissie suggereren dat Britse Shorthairs een levensverwachting hebben van ongeveer 18 tot 20 jaar. Als een ander mens naar je zou staren terwijl je niet knippert, zou je dit gedrag als verontrustend of vreemd kunnen zien - maar als je Britse korthaar het doet, is het eigenlijk een teken van genegenheid. De Britse rascommissie beschouwt de Britse korthaar als een kat met een lange levensduur, met een levensverwachting van 14-20 jaar. Als je je Britse korthaar aait en ze plotseling uitsteken en je hand grijpen, kan het zijn dat ze geen huisdieren meer willen, maar ze willen nog steeds fysiek contact met je houden - en je hand vasthouden is de beste manier om dit te doen.

Hoewel het misschien niet altijd gemakkelijk is om te zien of uw Britse korthaar gelukkig is, kunt u er zeker van zijn dat uw kat tevreden is als u regelmatig enkele van de bovenstaande gedragingen ziet. Als je respecteert hoe ze genegenheid tonen en accepteren, vorm je een band met de kat die zijn hele leven meegaat.

Leave a Comment

Required fields are marked *