Zijn Britse steno zachtaardig?

Een intelligent en zachtaardig ras, geweldig voor gezinnen Ondanks dat het zeer intelligent is, is dit zachte ras zeer geschikt voor een rustig, rustig leven. Een Britse korthaar is ook comfortabel met kinderen en andere huisdieren. De liefdevolle en zachtaardige Britse korthaar kat is een van de meest gemakkelijke en relaxte kattenrassen die je zult vinden. Hoewel groot en stevig, brengen deze katten liever wat rustige tijd door in een kattenboom dan een ruckus te veroorzaken.

Britse korthaar katten zijn een absoluut genot om te bezitten. Deze aanhankelijke huisdieren zijn ideale metgezellen voor gezinnen met kinderen en andere huisdieren vanwege hun gemakkelijke karakter, maar ze kunnen zich aanpassen aan een breed scala aan omgevingen. De Britse korthaar is een van de oudste kattenrassen. Vaak beschreven als „teddybeerachtig”, dit ras is aanhankelijk, goedaardig en fel loyaal, maar ook speels en nieuwsgierig.

De Britse korthaar is een geweldige metgezel voor individuen en gezinnen met kinderen. Britse steno zijn geweldige metgezellen voor zachtaardige en attente kinderen en kunnen goed overweg met andere vriendelijke huisdieren. Dat gezegd hebbende, zal een goede eigenaar van de Britse korthaar hun BSH-katten helpen mentaal actief te blijven door hen te betrekken bij spelletjes en activiteiten die hun slimheid gebruiken. Als je op zoek bent naar een kalme, zachtaardige huiskat die niet constant een opschudding veroorzaakt, dan is de Britse korthaar ideaal.

Dit is een reden waarom British Shorthairs zo'n goede keuze zijn als je kinderen hebt - als het spelen te ruw wordt, zullen ze zich losmaken en ergens anders vinden om te zijn in plaats van te bijten of te krabben. Onthoud dat Britse korthaar katten een sterke band met hun mensen hebben en graag tijd met je doorbrengen, zelfs als ze niet knuffelen. Naast raszuivere Britse Shorthairs zoals ik, zijn er tonnen perfect zoete Britten van gemengd ras die op zoek zijn naar hun eeuwige huizen. In het geval van de Britse korthaar moet u ook onthouden dat uw kat een nogal gewild persoon is.

Destijds heette het ras de British Blue, met het feit dat blauw (grijs) een veel voorkomende kleur in het ras was, vooral in het begin. Hoewel de Britse korthaar niet het hoge niveau van onderhoud vereist dat bijvoorbeeld een Perzisch met peke-gezicht vereist, hebben ze een of twee verzorgingsbehoeften. Misschien vind je katten die graag knuffelen met hun baasje, maar houd er rekening mee dat de meeste Britse Shorthairs hun genegenheid zullen tonen zonder te knuffelen. Toen de Britse korthaar kat aan populariteit won en van nature overal in Groot-Brittannië begon te verschijnen, was het duidelijk dat het hun taak was om kleine prooien op te sporen, huizen en boerderijen vrij te houden van ongedierte.

Zoals de meeste katten zijn Britse steno niet al te kieskeurig over waar ze wonen, zolang ze liefdevolle eigenaren hebben die de tijd nemen om met hen om te gaan. De populariteit van de exotische Perzische kat heeft ons bijna weggevaagd (hoewel kruising tussen ons de Britse langhaar creëerde). Als je dit eenmaal een paar keer hebt gedaan, zou je de andere kat en je Britse korthaar onder jouw toezicht samen moeten laten spelen. British Shorthairs bleven de straten van de stad vrij houden van ongedierte, en deden hetzelfde voor de appartementen waarin ze nu woonden.

Dit prachtige ras is er in een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen, maar de traditionele Britse korthaar is gewikkeld in blauwe vacht.

Leave a Comment

Required fields are marked *