Worden Britse steno eenzaam?

Ja, Britse korthaar katten zijn sterk en onafhankelijk, ze zullen beter omgaan met eenzaamheid op korte termijn (1-3 dagen) dan andere rassen. In geval van langere periodes (5-14 dagen) een kattenoppas regelen of een vriend die uw kat elke dag kan bezoeken. British Shorthairs zijn net als alle huiskatten. Het zijn in wezen eenzame dieren die zich hebben aangepast aan het gemeenschappelijk leven met mensen en andere katten.

De huiskat is sociaal geworden en vormt banden met andere katten en hun menselijke verzorger. Kunnen Britse korthaarkatten alleen worden gelaten? Ja, Britse korthaar katten zijn sterk en onafhankelijk, ze zullen beter omgaan met eenzaamheid op korte termijn (1-3 dagen) dan andere rassen. Ja, Britse korthaar katten zijn gemakkelijk te trainen omdat ze intelligent zijn en een hechte band aangaan met hun baasje. Trainen is meestal gemakkelijk omdat deze katten zelden dingen uit verveling vernietigen en meestal geen ongewenst gedrag ontwikkelen.

Nogmaals, deze katten kunnen zich aanpassen aan verschillende situaties. Als je het grootste deel van de dag weg bent, zal je Britse korthaar waarschijnlijk een comfortabele plek vinden en een dutje doen terwijl ze wachten op je terugkeer. Britse korthaar katten uiten vaak hun genegenheid door langzaam te knipperen. Het is iets dat katten doen om je aanwezigheid te erkennen en te laten zien dat ze je vertrouwen door hun ogen te sluiten in jouw aanwezigheid.

Eenmaal gebonden, vinden Britse Shorthairs over het algemeen graag in de buurt van hun mensen. Ze kunnen je zelfs van kamer naar kamer volgen, hoewel ze het niet leuk vinden om in rondjes gedragen of vastgehouden te worden. Maar ze waarderen ook hun tijd alleen, waardoor dit een goed ras is voor een gezin dat overdag afwezig is in huis. British Shorthairs zijn zeer eigenzinnige en onafhankelijke katten.

Ze hebben hun mens niet nodig om ze de hele dag te aaien of voor ze te zorgen. Ze kunnen voor zichzelf zorgen, zelfs zichzelf alleen vermaken. Ze kunnen gemakkelijk (en gracieus) omgaan met korte periodes van eenzaamheid. Je kunt je kat 5 dagen alleen thuis laten, en dat vindt het helemaal niet erg.

Voor langere tijd kunt u een Britse korthaar echter niet alleen laten, omdat de kans groot is dat hij depressief wordt. Aan de positieve kant kunnen Britse Shorthairs goed overweg met iedereen, en hun korte jas vereist slechts wekelijkse poetsbeurten. De EZ Window Mount Kitty Sill van K%26H Pet Products is geweldig om uw Britse korthaar kat bezig te houden terwijl u weg bent. Een Amerikaanse korthaar kat kan 15 jaar of langer leven, dus gebruiken ze meestal de routine van hun baasjes en raken niet in paniek in eenzaamheid.

Terwijl je weg bent, kun je altijd de hulp inroepen van familieleden of vrienden om voor je Britse korthaar te zorgen. British Shorthairs zijn erg aanhankelijke katten, en ze zullen je op hun eigen subtiele manier met liefde overladen. Na dat alles gezegd te hebben, is het geen slecht of slecht idee om je Britse korthaar een metgezel te geven. Onthoud dat Britse korthaar katten een sterke band met hun mensen vormen en graag tijd met je doorbrengen, zelfs als ze niet knuffelen.

Studies uitgevoerd door de Britse rassencommissie suggereren dat Britse Shorthairs een levensverwachting hebben van ongeveer 18 tot 20 jaar. Als je een Britse korthaar ophaalt, tolereren ze het omdat dit ras erg geduldig en gemakkelijk in de omgang is, maar houd er rekening mee dat je kat er niet van zal genieten. Vanwege hun kalme karakter hebben Britse korthaar katten de neiging om achterover te leunen en mensen en andere dieren te observeren. British Shorthairs behoren echter niet tot de meest aanhankelijke katten en houden er niet van om rondgedragen te worden.

Ondanks hun minachting omdat ze zijn opgepikt, zijn Britse Shorthairs ongelooflijk liefdevol en aanhankelijk voor hun eigenaren of familie. Britse kortharen worden vaak „teddyberen” genoemd, dankzij hun ronde gezicht en dichte, harige vacht. Je Britse korthaar blijft de hele dag op je hielen, ze spelen graag met je, ze kunnen goed opschieten met elk gezinslid, en ze brengen graag tijd met ze door. Het constante aandachtzoekende karakter van verschillende kattenrassen kan worden bevredigd door ze voor te stellen aan een vriend van Brits korthaar.

Het hoogste niveau van nabijheid dat uw Britse korthaar voor u zal doorstaan, is een buikwrijving en een korte knuffel. .

Leave a Comment

Required fields are marked *