Zijn Britse korthaar katten luidruchtig?

Britse korthaar katten miauwen over het algemeen niet te veel. Dit ras is meestal gemakkelijk in de omgang, niet-destructief en stil. Ze zijn over het algemeen stil en hun miauwen zijn ook vrij stil. Britse korthaar katten kunnen inderdaad spinnen.

Een Britse korthaar heeft het record voor's werelds luidste spinnen. Een bijzonder luid mannetje werd opgenomen met een volledige 90 decibel, hoewel gelukkig de meeste Britse korthaar katten lang niet zo luid zijn. Ze heeft een zachte stem maar spreekt haar behoeften uit. Ik heb hele gesprekken met haar, heel grappig, doet me denken aan Han Solo en Chewbacca.

Jill Wheeler noemt ze „gemakkelijke, niet-destructieve en energiezuinige huisdieren. Om een Britse korthaarkat te identificeren, kijk naar het gezicht en hoofd van de kat om te zien of hij brede en ronde oren, brede wangen, een korte neus en mollige wangen heeft, die allemaal bepalende kenmerken zijn van Britse steno. Hoewel dit gedrag bezitterig is, kiezen sommige mensen ervoor om het ook als aanhankelijk te zien - katten kunnen kieskeurig zijn over wie of wat ze als hun eigen gedrag zien, dus het markeren van u kan een teken van goedkeuring van uw kat zijn. Wheeler, de auteur van British Shorthair Cats, dit mooie ras is buitengewoon lief en gemakkelijk in de omgang.

In deze gevallen kunt u proberen uw kat af te leiden en zijn aandacht weg te sturen van de bron van frustratie. Het is waar dat alle raszuivere Britse Shorthairs de kenmerkende grote ronde expressieve ogen delen, ongeacht het uiterlijk van de vacht. Zonder activiteit zou elke kat zich vervelen en destructief raken en er zelfs een punt van maken om zijn mening erover te 'uiten'. Hoewel dat misschien niet hetzelfde is als het verhandelen van vriendschapsarmbanden, is het in de kattenwereld vrij dichtbij.

Net als mensen kunnen katten niet controleren of ze bang zijn, en ze spuiten met een waterfles of schreeuwen kan zelfs tot agressie leiden. In het wild zullen katten die samen socializen spinnen gebruiken om andere leden van hun kleine trots te kalmeren en te ontspannen. Wanneer je Britse korthaar je met hun staart slaat, kunnen er meerdere redenen voor zijn, en het hangt vaak af van de context van de situatie. Afhankelijk van wat hen angstig maakt, is de beste manier om met een bezorgde Britse korthaar om te gaan door ze te troosten of te kalmeren.

Je kunt verwachten dat de meeste Britse korthaar katten ergens in het midden vallen, en meer naar de rustige kant. Een andere manier om te zien of uw kat spint of gromt, zelfs als de twee erg op elkaar lijken, is door te kijken of uw kat ergens bijzondere aandacht aan besteedt. Zorg ervoor dat uw katten eerst goed met elkaar overweg kunnen - anders zou het nog meer een gedoe zijn om te gaan met twee katachtigen die de hele tijd kibbelen. Vanwege hun stevige, gespierde lichamen en grote ronde koppen worden deze katten vaak de „buldoggen van de kattenwereld” genoemd.

Staartslaan kan ook een vorm van genegenheid zijn - als uw kat op uw schoot of aan uw voeten rust, kunnen ze u zachtjes slaan om te laten zien dat ze van u houden en dat ze uw volledige aandacht willen.

Leave a Comment

Required fields are marked *